Trainerii Vestor

Lucian Fares predă cursuri de educație financiară și este Head of Education Department la compania Vestor. El spune că educația financiară pe care o oferă este importantă pentru că în sistemul de educație din România nu se găsește așa ceva.

George Busuioc este Coach Risk Management și predă cursuri de unu la unu în cadrul Vestor, o companie românească îndrăzneață care oferă educație financiară tuturor celor care vor să aibă grijă de banii proprii și să navigheze cu folos și cu profit în apele tulburate ale acestor timpuri.

Ionuț Pătlăgică este coach și business adviser la compania Vestor care îi învață pe români să devină traderi și să câștige bani în mod independent. El se ghidează după principiul ”omul cât trăiește învață” și pe baza acestuia le predă cursanților, în cursuri de unu la unu, cunoștințele care să îi facă pe români să fie capabili să câștige din trading.

Nicoleta Nicolae – coach și specialistă în trading psychology la compania Vestor – observă noile tendințe de pe piața românească și arată că în ultima perioadă oamenii sunt din ce în ce mai dornici să se informeze despre domeniul financiar.

Vestor aduce educația financiară în poziția de a-i transforma pe cei interesați în postura de invidiat a unui om liber, așa după cum ne-a declarat chiar market strategist-ul companiei, Claudiu Gheorghe.