Termenii si conditiile de Utilizare a site-ului www.vestor.ro si a serviciilor oferite de CG VESTOR FACILITY SRL

A.Precizari Cadru

 1. Accesararea trainingurilor: inscrieri si plati
 2. Informatii Personale si Confidentialitate
 3. Proprietatea Intelectuala
 4. Securitatea
 5. Legaturi cu alte siteuri
 6. Utilizarea siteul www.vestor.ro
 7. Incetarea Termenilor si Conditiilor
 8. Anunturi
 9. Precizari finale
 10. Acceptarea Termenilor
 11. Forta Majora
 12. Plati online
 1. Precizari Cadru

1.1. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare, deoarce vizitand si/sau utilizand site-ul CG Vestor Facility SRL sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.
Va recomandam sa cititi Termenii si Conditiile de utilizare la anumite intervale de timp CG Vestor Facility rezervand-si dreptul de a le modifica frecvent si fara a anunta prealabil.
1.2. Va vom notifica cu orice schimabre intervenita in Conditiile de utilizare prin afisarea pe siteul web. Modificarile astfel facute sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web, in sectiunea Termeni si Conditii.

1.3. Utilizarea de catre dvs. a produselor, aplicatiilor, serviciilor, aplicatiilor software si website-urilor noastre, cu exceptia serviciilor care va sunt furnizate printr-un contract scris separat, este guvernata de termenii prezentului document.
1.4. Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu CG Vestor Facility SRL, contractul dvs. cu CG Vestor Facility SRL va include intotdeauna, cel putin Termenii si Conditiile prevazute in acest document. Acestea sunt denumite in continuare „Termeni si Conditii”.

1.5. „CG VESTOR FACILITY” este o companie inregistrata la registrul Oficiul Regsitrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, conform legislatiei in vigoare. Acest site si serviciile oferite este proprietatea CG Vestor Facility si este controlat exclusiv de acesta, persoana juridica romana cu sediul in Romania. Orice disputa legata de accesarea si utilizarea acestui site se supune legislatiei romane si intra exclusiv in jurisdictia instantelor de judecata de pe teritoriul Romaniei.

1.6. Prin notiunea de „Parteneri” se vor intelege furnizori, distribuitori interni si externi de produse si servicii ce fac obiectul ofertei CG Vestor Facility, clienti, alte organizatii partenere.

 1. Accesararea trainingurilor: inscrieri si plati

2.1. Utilizatourul va putea alege traininguri la care sa se participe, utilizand interfata siteului www.vestor.ro

2.2. Utilizatorul poate accesa orice curs, din oferta disponibila, in limita locurilor disponibile si a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare training in parte.
2.3. Pentru efectuarea unei inscrieri valide pentru un curs, utilizatorul va trebui sa furnizeze anumite date personale pe care trebuie sa le completeze in campurile dedicate din sectiunea „…………………”. In cazul in care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, CG Vestor Facility SRL isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea si de a nu rezerva locul la curs.

2.4. In urma inscrieii, CG Vestor Facility expediaza utilizatorului o factura proforma (care serveste totodata si drept confirmare a rezervarii locului la curs). Aceasta va fi expediata utilizatorului pe adresa de e-mail completata de catre acesta in sectiunea ……………………

2.5. Factura proforma se genereaza automat, astfel ca CG Vestor Facility isi rezerva dreptul neconditionat, de a anula factura proforma si de a oferi explicatii utilizatorului la cererea acestuia

2.6. In cazul in care utilizatorul realizeaza inscrierea si nu primeste factura proforma la adresa de e-mail furnizata, acesta este rugat sa instiinteze CG Vestor Facility pe adresa de e-mail [email protected]

2.7. CG Vestor Facility face tot posibilul sa afiseze informatii clare privind desfasurarea trainingului. Daca acestea nu sunt intelese de catre utilizator, sau acestuia i se par neclare, utilizatorul este rugat sa contacteze CG Vestor Facility pentru clarificari

2.8. Utilizatorul are obligatia sa retina data la care are loc trainingul la care s-a inscris, programul de desfasurare precum si locatia. De asemenea, Utilizatorul are obligatia sa urmareasca site-ul www.vestor.ro pentru a se pastra la curent cu eventualele modificari ce pot interveni.

2.9.In cazul in care Utilizatorul se inscrie la un training, acesta are obligatia de a achita taxa de participare in termenul mentionat pe site pe pagina cursului selectat sau in cazul in care in pagina respectiva nu este mentionat nici un termen, intr-un termen maximal de ………….zile de la emiterea facturii proforme dar nu mai tarziu de data inceperii cursului. Neachitarea integrala a facturii proforme pana la aceaste termene limita atrage dupa sine renuntarea de a participa la training.
2.10. CG Vestor Facility practica doua discounturi: de client vechi (reducere ………… lei din pretul cursurilor pentru persoanele care au mai participat la cursuri) si de volum (reducere ………… lei din pretul cursului pentru cei care au inscris doua sau mai multe persoane sau achizitioneaza doua sau mai multe cursuri). Cele doua discounturi nu se cumuleaza si se aplica numai cand valoarea cursului depaseste ………….. lei.

2.11. Plata taxei de participare la training, reprezinta confirmarea utilizatorului ca doreste participarea la training si totodata, faptul ca utilizatorul a luat la cunostinta de termenii si conditiile precum si ce anume include taxa de participare conform informatiilor afisate la fiecare curs in parte.

2.12. Daca utilizatorul achita taxa de participare (integral sau partial) si ulterior, din orice fel de considerente, nu mai doreste sau nu mai poate sa participe, sumele nu sunt rambursabile.

2.13. Utilizatorul va avea intotdeauna dreptul de a delega o alta persoana pentru a participa la curs, fara sa achite vreo taxa suplimentara si cu singura conditie de a anunta in scris CG Vestor Facility cu cel putin 24 de ore inainte de data de incepere a cursului.

 1. Informatii personale si confidentialitate

3.1. CG Vestor Facility respecta dreptul la intimitatea informatiilor personale si va folosi informatiile colectate de site-ul www.vestor.ro doar in scopurile declarate.
3.2. Politica de confidentialitate reprezinta modalitatea in care utilizam datele personale primite de la dumneavoastra atunci cand vizitati site-ul CG Vestor Facility.
3.3. Ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a siteului, CG Vestor Facility poate obtine diverse informatii personale despre dumneavoastra (nume, prenume, telefon fix si/sau mobil etc.) atunci cand solicitati informatii despre unul dintre cursurile organizate de noi, atunci cand ne trimiteti un mesaj sau cand va exprimati opinia fata de serviciile oferite de compania noastra noastra.

3.4. Informatiile privind datele dvs. personale vor fi prelucrata de catre CG Vestor Fcility in conformitate cu prevederile Legilor nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

 • oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
 • solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra;
 • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
 • emiterea documentelor de facturare;
 • realizarea marketingului produselor si serviciilor CG Vestor Facility, realizarea studiilor de piata si de produs;
 • contactarea dumneavoastra prin telefon, posta, email, fax, mesaje text,etc., in legatura cu oferte de produse si servicii ale CG Vestor Facility
 • alocarea sau oferirea unor eventuale discounturi sau beneficii.

 

 1. Securitate

4.1. CG Vestor Facility incearca sa mentina securitatea informatiilor incluse pe acest site, dar nu poate garanta ca informatia pe care Vizitatorul/Utilizatorul o primeste sau o trimite prin intermediul acestui site va fi permanent in siguranta.
4.2. CG Vestor Facility nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea sau continutul informatiilor incluse pe acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de pierdere, oricare ar fi natura acesteia.

4.3. Toate materialele incluse pe acest site apartin CG Vestor Facility, utilizatorii sunt
obligati sa nu:

– modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

– sa nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul „Denial of Service”. Siteul CG Vestor FAcility poate contine linkuri catre alte siteuri. Conditiile de utilizare precum si Politica de confidentialitate nu se aplica acestor siteuri. Asigurati-va ca ati citit conditiile de utilizare si politica de confidentialitate care guverneaza aceste siteuri

4.4. Sunteti de acord si confirmati faptul ca sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolelor asociate conturilor pe care le utilizati pentru accesarea Serviciilor.

 1. Legaturi catre alte site-uri

5.1. Acest site poate contine linkuri catre alte situri ale CG Vestor Facility sau ale partenerilor sai.

5.2. CG Vestor Facility nu raspunde pentru politica de utilizare a acestor situri, prezenta declaratie referindu-se numai la Termenii si conditiile de utilizare a site-ul www.vestor.ro

 1. Utilizarea sitului www.vestor.ro

6.1. Orice vizitator/utilizator al acestui site poate vizita, copia, tipari ori distribui informatii si documente publicate de CG Vestor Facility prin intermediul acestui site, cu conditia sa fie pentru uz personal, sa nu faca obiectul unei activitati comerciale, sa fie pentru scopuri informative, sa mentioneze obigatoriu sursa CG Vestor Facility (www.vestor.ro), indiferent de modul de utilizare.
6.2. Vizitatorul/Utilizatorul intelege si este de acord sa foloseasca siteul www.vestor.ro numai in scopuri legale. Vizitatorul/Utilizatorul se obliga sa foloseasca acest site fara a modifica, copia, distribui, transmite, publica, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site. Vizitatorul/Utilizatorul se obliga de asemenea sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca acest site pentru a primi sau transmite material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator.
6.3. Pentru a avea acces la anumite Servicii, vi se poate solicita sa furnizati informatii despre dvs. (cum ar fi date de identificare sau detalii de contact) in cadrul procesului de inregistrare pentru un Serviciu, sau pentru continuarea utilizarii Serviciului de catre dvs. Sunteti de acord ca toate informatiile de inregistrare pe care le furnizati companiei CG Vestor Facility vor fi intotdeauna adevarate, corecte si de actualitate.
6.4. Sunteti de acord sa nu accesati (sau sa nu incercati sa accesati) nici unul dintre Servicii prin alte mijloace decat interfata oferita de CG Vestor Facility, cu exceptia cazului in care vi s-a permis in mod specific sa faceti acest lucru in cadrul unui contract separat cu CG Vestor Facility.

6.5. Sunteti de acord sa nu intreprindeti nici o activitate care interfereaza cu Serviciile sau le afecteaza (sau serverele si retelele care sunt conectate la Servicii).
6.6. Cu exceptia cazului in care vi se permite expres acest lucru in cadrul unui contract separat cu CG Vestor Facility, sunteti de acord sa nu reproduceti, sa nu duplicati, sa nu copiati, sa nu vindeti, sa nu comercializati sau sa nu revindeti Serviciile oferite in nici un scop.

6.7. Sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil (iar CG Vestor Facility nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice incalcare a obligatiilor dvs. prevazute in Termeni si Conditii si pentru orice consecinte  care pot aparea in urma unei asemenea incalcari.

 1. Incetarea termenilor si Conditiilor

7.1. Daca doriti incetarea contractului incheiat cu CG Vestor Facility, puteti face acest lucru prin (a) trimiterea in orice moment a unei notificari catre CG Vestor Facility si (b) inchiderea conturilor dvs. pentru Serviciile pe care le utilizati. Notificarea din partea dvs. trebuie trimisa pe adresa de email www.vestor.ro
7.2. CG Vestor Facility poate rezilia oricand acest contract legal daca:

7.2.1. ati incalcat una din prevederile acestor Termeni; sau

7.2.2. CG Vestor Facility are o obligatie legala sa procedeze de asa maniera (de exemplu, daca furnizarea de Servicii catre dvs. este sau devine ilegala); sau

7.2.3. Nici o prevedere din acesti Termeni nu va afecta drepturile legale la care sunteti indreptatit in calitate de consumator si pe care nu le puteti modifica sau la care nu puteti renunta conform contractului.

 1. Acceptarea Termenilor

8.1. Prin utilizarea efectiva a Serviciilor se considera ca ati citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii. Totodata, confirmati si acceptati faptul ca CG Vestor Facility va considera utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor incepand cu momentul respectiv.

8.2. Nu puteti utiliza Serviciile si nu puteti accepta Termenii daca nu aveti varsta legala pentru incheierea unui contract cu CG Vestor Facility, sau sunteti o persoana careia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislatiei din Romania.

 1. 9. Forta majora si caz fortuit

9.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
9.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

9.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

9.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 12.3.

 

 1. Plati online

10.1. Participarea la curs poate fi achitata si online doar folosind un card bancar. Ca urmarea a platii, veti fi contactat de echipa CG Vestor FAcility pentru confirmarea participarii.

10.2. Participarile achitate online nu pot fi schimbate si nici contravaloarea acestora nu poate fi returnata.

10.3 Contact Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro.

Info Consumator: 0800.080.999.

10.4 Pentru orice problema de natura tehnica puteti contacta [email protected]

 1. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre CG Vestor Facility Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.

11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si CG Vestor Facility se va rezolva pe cale amiabila.
11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si CG Vestor Facility sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, conform prevederilor legale aplicabile.

11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana. Legea aplicabila – Jurisdictia Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre CG Vestor Facility si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

 1. Contact si alte informatii

12.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu CG Vestor Facility, va rugam sa ne contactati la 0786 981 427, de Luni pana Vineri, program 11:00 – 19:00, sau prin e-mail la [email protected]
12.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.vestor.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea CG Vestor Facility.

12.3. Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal poate fi contactat la adresa de e-mail dedicata: [email protected]

Produsele prezentate și vândute de compania CG VESTOR FACILITY SRL nu oferă o garanție a reușitei în activități financiare/obținere de profit prin investiții; nu promit și nu garantează profit/procent într-un domeniu unde nu există astfel de garanții. Toate produsele noastre reprezintă metode de dezvoltare personală în domeniul investițiilor financiare și nu reprezintă o formă de învățământ acreditată. Prețul produselor odată achitat, nu poate fi rambursat sub nici o formă.

Prin achiziționarea oricărui produs de pe site-ul nostru, acordați acceptul asupra celor menționate mai sus. Firma CG VESTOR FACILITY SRL nu are nicio obligație față de Client decât cea de a presta cursul neacreditat, nu este răspunzătoare de rezultatele ulterioare ale Clientului. Clientul nu are niciun drept/pretenție din partea firmei CG VESTOR FACILITY SRL sub nicio speță din momentul achiziției, în trecut, prezent sau viitor.

Firma CG VESTOR FACILITY SRL nu oferă servicii de investiții sau consiliere financiară, Clientul fiind liber arbitru în deciziile luate. Nu există contracte de garanții/procent între firma CG VESTOR FACILITY SRL și Client. Angajații CG VESTOR FACILITY SRL nu promit/garantează absolut nicio speță în care se stipulează termeni precum:  „profit garantat/asigurat”. Compania CG VESTOR FACILITY SRL nu este responsabilă de alegerea platformei/modului de tranzacționare, în cazul în care clientul decide succedent cursului să investească.