Vestor

Declinarea Responsabilității

de laurentiu.vestor

Datele incluse în acest site sunt difuzate doar cu titlu informativ, exclusiv în scopul informării personale și nu sunt destinate activităților de tranzacționare sau de consultanță pentru investiiții, taxe, chestiuni juridice, contabilitate sau altele și nu angajează responsabilitatea VESTOR. Consultați-vă cu brokerul sau reprezentantul financiar pentru a verifica prețurile înainte de a executa orice tranzacție. VESTOR nu este consultant în investiții. Aceste date și informații nu constituie o recomandare din partea VESTOR privind cumpărarea, vânzarea sau deținerea vreunui titlu de valoare sau produs financiar și VESTOR nu își asumă responsabilitatea pentru oportunitatea sau caracterul adecvat al vreunei investiții.

Datele sunt oferite de burse financiare și de alți furnizori de conținut și pot fi decalate, conform precizărilor privind bursele financiare sau alți furnizori de date. VESTOR nu verifică niciun fel de date și declină orice obligație în acest sens.

VESTOR, furnizorii săi de date sau de conținut, bursele financiare și fiecare dintre afiliații și partenerii acestora de afaceri (A) declină în mod explicit exactitatea, adecvarea sau integralitatea datelor și (B) nu sunt responsabili pentru niciun fel de eroare, omisiune sau alt tip de inexactitate, pentru decalarea sau întreruperea furnizării acestor date și pentru nicio acțiune care decurge din aspectele mai sus menționate. Nici VESTOR și nici furnizorii săi de informații nu sunt responsabili pentru eventualele daune asociate utilizării datelor oferite de acest serviciu. În acest context, termenul „parteneri de afaceri” nu se referă la o agenție, la un parteneriat sau la o asociere între VESTOR și o astfel de parte.

VESTOR nu isi asuma responsabilitatea pentru alegerea facuta de catre Client in privinta soft-ului achizitionat sau a cursului pentru care a optat, aceasta decizie fiind unilaterala a Clientului si apartinandu-I acestuia din urma in exclusivitate, fara ca VESTOR sa aiba orice fel de implicatie in alegerea facuta, iar odata achitat tariful aferent optiunii Clientului (pretul achizitiei) acesta nu va fi rambursat de catre VESTOR in nicio situatie. Prezenta constituie o clauza exoneratoare total de raspundere a VESTOR, fiind adusa la cunostinta publicului prin prezentul.

Sunteți de acord să nu copiați, modificați, reformatați, descărcați, stocați, reproduceți, reprocesați, transmiteți sau redistribuiți niciun fel de date sau informații găsite aici și să nu folosiți astfel de date sau informații în cadrul unei activități comerciale, fără a obține în prealabil permisiunea scrisă.

Vestor România

CG VESTOR FACILITY SRL nu furnizează cursuri acreditate în domeniul financiar și nu oferă diplomă recunoscută de Ministerul Învățământului. Toate materialele comercializate de Vestor România sunt oferite doar cu scop de dezvoltare personală și nu reprezintă garanția succesului pe plan financiar.

Deschide conversația
💬 Ai nevoie de ajutor?
Salutare 👋
Cu ce te putem ajuta?